Cocktail Maken De Lekkerste Cocktail Recepten

Cocktails maken | Cocktail recepten

De lekkerste cocktails maak je met deze recepten!

Cocktails maken Alle cocktails Cocktails per drank Wat is een cocktail Contact

Black Russian Cocktail met Kahlua en Vodka!

Ingredienten: | - dit cocktail recept is 4.604 x bekeken

Beoordeel dit recept

Om andere mensen te laten weten of dit cocktail recept wel echt de moeite waard is kun je hieronder aangeven wat jij van dit recept vindt.

Naast het recept voor de White Russian cocktail, bekend van ‘The Big Lebowski’, hierbij het recept voor de Black Russian cocktail. Het woord ‘Black’ verwijst waarschijnlijk naar de dreiging die er tijdens de Koude Oorlog uitging van het land van de Vodka, Rusland. De koude oorlog is al lang voorbij, maar tijdens de koude wintermaanden smaakt deze cocktail prima!
Ingredienten voor dit cocktail recept

  • Vodka
  • Kahlua
  • IJsblokjes

De bereidingswijze voor een Black Russian cocktail
Deze cocktail wordt normaliter klaargemaakt in een short-drink glas. Doe in het glas een paar ijsblokjes. Schenk daarna twee delen vodka en een (1) deel Kahlua op de ijsblokjes en roer het goed door. Voor de delen kun je natuurlijk de ideale inhoudsmaat, het borrelglas ;), gebruiken.
Het recept voor de Black Russian cocktail spreekt vooral tot mijn verbeelding door de eenvoud tijdens de bereiding! Daarnaast is deze cocktail extra smakelijk tijdens de koudere wintermaanden. Dit komt vooral door de lekkere volle smaak van de Kahlua gemixt met Vodka!

Meer lekkere cocktails maken? Bekijk onderstaande recepten!

Vragen of opmerkingen over dit cocktail recept?

Plaats hieronder vragen, opmerkingen of aanvullingen op het recept voor deze cocktail! Een regel: houd het aardig!