De prins van Wales, wie is dat eigenlijk, ik heb geen idee namelijk ;). Wel hebben we gisteravond een lekkere cocktail gemaakt die vernoemd is naar de prins van Wales! Een heerlijk drankje met champagne en brandy! Lees hier het recept voor deze heerlijke cocktail!
Ingredienten voor deze cocktail

  • Madeira
  • Brandy
  • Orange Curacoa
  • Angostura bitter
  • Champagne

Zo maak je de Prince of Wales cocktail
Hierbij het recept voor deze cocktail: Neem allereerst je cocktail shaker en doe hier een paar ijsklontjes in. Schenk hier vervolgens een half borrelglas Madeira en een half borrelglas Brandy in. Vervolgens een klein scheutje orange curacoa en een paar druppels bitter. Goed shaken en daarna uitschenken door een strainer in een cocktail glas.
Vul vervolgens het cocktailglas tot net onder de rand met champagne, met een lepel nog even kort doorroeren en je bent klaar voor een heerlijke cocktail!
Dit cocktail recept is trouwens voor een persoon, pas de hoeveelheden aan als je deze cocktail voor meerdere personen klaar wilt maken! Eventueel kun je deze cocktail garneren met een schijfje sinaasappel!


1 reactie

Christina · juli 9, 2010 op 8:01 pm

Hi. Goed recept. De Prince of Wales is Prince Charles. Die ken je toch wel?? De vader van Prince William en Prince Harry? De troonopvolger van Groot Brittanië?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *