Cocktail Maken De Lekkerste Cocktail Recepten

Cocktails maken | Cocktail recepten

De lekkerste cocktails maak je met deze recepten!

Cocktails maken Alle cocktails Cocktails per drank Wat is een cocktail Contact

Een Australian Gold cocktail met rum maken

Ingredienten: | | - dit cocktail recept is 563 x bekeken

Beoordeel dit recept

Om andere mensen te laten weten of dit cocktail recept wel echt de moeite waard is kun je hieronder aangeven wat jij van dit recept vindt.

Australië associeer je niet direct met een lekkere cocktail. Toch zijn ook Down Under de nodige smakelijke cocktails bedacht. Een van de populairdere cocktails uit Australië is de Australian Gold. Deze cocktail dankt zijn naam aan een van de basis ingrediënten, Gold Rum. Daarnaast heb je voor dit cocktail recept ook Mango likeur en Galliano likeur nodig.

Ingrediënten voor de Australian Gold cocktail

Deze cocktail maken

Het bijzondere aan een Australian Gold cocktail is het feit dat je deze cocktail niet hoeft te shaken. Je kunt de verschillende ingrediënten in een glas schenken en in principe ben je dan klaar. Je kunt eventueel nog kort roeren maar door het toevoegen van de verschillende dranken wordt de cocktail automatisch op een lekkere manier gemixt.

Pak om te beginnen een cocktail glas. Doe hier een of twee ijsklontjes in en pak dan een borrelglas. Schenk één borrelglas bruine rum, één borrelglas mango likeur en tenslotte één borrelglas Galliano likeur over de ijsklontjes. Serveer de cocktail tenslotte met een schijfje sinaasappel. Je Australian Gold cocktail is nu klaar om op te drinken.

De Galliano likeur ken je waarschijnlijk niet. Deze likeur is afkomstig uit Italie en is de basis van een aantal andere cocktails. Binnenkort op cocktail-maken.nl nog een cocktail met deze likeur.

Meer lekkere cocktails maken? Bekijk onderstaande recepten!

Vragen of opmerkingen over dit cocktail recept?

Plaats hieronder vragen, opmerkingen of aanvullingen op het recept voor deze cocktail! Een regel: houd het aardig!