Cocktail Maken De Lekkerste Cocktail Recepten

Cocktails maken | Cocktail recepten

De lekkerste cocktails maak je met deze recepten!

Cocktails maken Alle cocktails Cocktails per drank Wat is een cocktail Contact

Een lekkere rum cocktail maken: Rum Cooler recept

Ingredienten: | - dit cocktail recept is 0 x bekeken

Beoordeel dit recept

Om andere mensen te laten weten of dit cocktail recept wel echt de moeite waard is kun je hieronder aangeven wat jij van dit recept vindt.

Simpel, verfrissend en erg lekker: de Rum Cooler Cocktail kwam ik tegen in het cocktail menu van een grote cruise-maatschappij. Je maakt deze cocktail met witte rum, geen dure fles want gemixt proef je die kwaliteit niet terug.

Cocktails met rum zijn over het algemeen erg lekker, zeker als er voldoende suiker aan toe is gevoegd. De Rum Cooler cocktail gebruikt daar 7up of Sprite voor. Lees hier het Rum Cooler Cocktail recept.

Ingrediƫnten voor deze rum cocktail

  • Witte rum
  • 7up of Sprite
  • IJsklontjes
  • Citroen

Een Rum Cooler cocktail maken

De Rum Cooler cocktail is erg gemakkelijk te maken. De verhoudingen zijn simpel, 1 deel rum, twee delen 7up of Sprite, en de afwerking bestaat uit het toevoegen van wat ijs en een schijfje citroen.

Pak uit de kast een longdrinkglas en schenk hier een borrelglaasje witte rum in. Voeg twee borrelglaasjes Sprite of 7Up toe. Roer deze dranken nu kort en voeg een of twee ijsklontjes toe. Garneer het glas met een schijfje citroen en geniet van deze heerlijke en erg simpele cocktail met witte rum.

Meer lekkere cocktails maken? Bekijk onderstaande recepten!

Vragen of opmerkingen over dit cocktail recept?

Plaats hieronder vragen, opmerkingen of aanvullingen op het recept voor deze cocktail! Een regel: houd het aardig!