Cocktail Maken De Lekkerste Cocktail Recepten

Cocktails maken | Cocktail recepten

De lekkerste cocktails maak je met deze recepten!

Cocktails maken Alle cocktails Cocktails per drank Wat is een cocktail Contact

Een Strawberry Daiquiri cocktail maak je met dit cocktail recept

Ingredienten: - dit cocktail recept is 16.770 x bekeken

Beoordeel dit recept

Om andere mensen te laten weten of dit cocktail recept wel echt de moeite waard is kun je hieronder aangeven wat jij van dit recept vindt.

Het recept voor een een Daiquiri cocktail vond je enige tijd geleden al terug op de cocktail-maken.nl. Vandaag een variant met aardbeien op de klassieke Daiquiri cocktail zoals Hemmingway hem graag lustte. Gebruik ook voor deze cocktail witte rum, bruine ruim zorgt voor een minder mooie kleur.

Ingrediƫnten voor dit cocktail recept

  • Witte rum (Goedkope rum of anders Bacardi of Havana Club)
  • 4 aardbeien
  • Poedersuiker
  • IJsklontjes
  • 1 limoen

Een Strawberry Daiquiri cocktail maken

Je snapt natuurlijk al dat de Strawberry component in deze cocktail bestaat uit de vier of vijf verse aardbeien die je als het goed is hebt klaargelegd. Maak ze wel eerst even goed schoon en verwijder de kroontjes van de vruchten. Deze cocktail maak je niet in een cocktail shaker maar in een blender. Vermeng hierin anderhalf borrelglas (ongeveer 30 milliliter) en een gelijk deel limoensap. Als het goed is staat een limoen ongeveer gelijk aan de benodigde hoeveel sap voor deze cocktail.
Schep nu een eetlepel poedersuiker in de blender en doe er de 4 aardbeien bij. Voeg uiteindelijk nog een stuk of vier ijsklontjes toe aan het mengsel. Zet de blender in de cocktail en zorg ervoor dat het ijs en de aardbeien goed fijngemalen zijn. Schenk de Strawberry Daiquiri cocktail uit in een cocktail glas en serveer de cocktail met een schijfje limoen of aardbei uit. Een heerlijk cocktail recept voor een Strawberry Daiquiri cocktail. Ik las dat Liv Tyler er dol op is!

Meer lekkere cocktails maken? Bekijk onderstaande recepten!

Vragen of opmerkingen over dit cocktail recept?

Plaats hieronder vragen, opmerkingen of aanvullingen op het recept voor deze cocktail! Een regel: houd het aardig!