Cocktail

Cocktail met Whiskey: recept voor de Esquire cocktail

Cocktails heb je in vele soorten en maten. De ene cocktail is geschikt om af en toe te drinken terwijl de andere cocktail juist uitnodigt tot het vaker nuttigen van het drankje. Een cocktail die lekker wegdrinkt en die je graag vaker zou drinken is de Esquire cocktail. Het recept voor de Esquire cocktail vind je vandaag op cocktail-maken.nl. De Esquire cocktail is een cocktail met Whiskey. En dat is leuk, want cocktails met Whiskey zijn er niet zoveel en daarnaast vind ik persoonlijk pure Whiskey niet super om te drinken. Twee vliegen in een klap dus: een lekkere cocktail die mijn voorraadje whiskey aanspreekt die anders niet opkomt. (meer…)

Door Martijn, geleden
Cocktail

Cocktail recept met Whiskey: de Whiskey Sour cocktail

Whiskey associeer ik altijd met oude mannen die onder het genot van een sigaar een glaasje whiskey leegdrinken bij een open haardvuur. Natuurlijk kun je met whiskey ook lekkere cocktails maken, helaas doe ik dat veel te weinig. Toch vond ik dit weekend de tijd om een lekkere Whiskey Sour cocktail te maken. Hieronder het cocktail recept. (meer…)

Door Martijn, geleden
Cocktail

Het Moulin rouge cocktail recept met Whisky en Gin!

Als je in Parijs bent geweest ken je Moulin Rouge vast wel. Het is een van de toeristische trekpleisters in de rosse buurt van de lichtstad! Natuurlijk is Moulin Rouge de titel van een leuke film en ook kun je in een trendy cocktail bar een Moulin Rouge cocktail bestellen! Het cocktail recept voor een Moulin Rouge cocktail vind je natuurlijk op onze site! (meer…)

Door Martijn, geleden