Cocktail

Een lekkere rum cocktail maken: Rum Cooler recept

Simpel, verfrissend en erg lekker: de Rum Cooler Cocktail kwam ik tegen in het cocktail menu van een grote cruise-maatschappij. Je maakt deze cocktail met witte rum, geen dure fles want gemixt proef je die kwaliteit niet terug. Cocktails met rum zijn over het algemeen erg lekker, zeker als er voldoende suiker aan toe is gevoegd. De Rum Cooler cocktail gebruikt daar 7up of Sprite voor. Lees hier het Rum Cooler Cocktail recept. (meer…)

Door Martijn, geleden
Cocktail

Cocktail recept voor de Frozen Blue Daiquiri cocktail

Een Daiquiri cocktail kun je op veel manieren maken, er zijn veel cocktail recepten op basis van deze cocktail namelijk. Zo kun je een variant van de klassieke cocktail maken op basis van aardbeien maar ook kun je een Daiquiri cocktail maken met Blue Curaçao. Deze cocktail noem je uiteraard een Blue Daiquiri en vanwege het ijs in de cocktail wordt de volledige naam van de cocktail de Frozen Blue Daiquiri. (meer…)

Door Martijn, geleden
Cocktail

Cocktail recept voor een Orange Strawberry Daiquiri cocktail

Omdat de herfst nu toch echt officieel is aangebroken volgt hier het klassieke recept voor het maken van de Orange Strawberry Daiquiri. Een cocktail met aardbeien klinkt misschien zomers, maar door het vleugje kaneel dat je in deze cocktail proeft is dit een heerlijke cocktail voor de herfst. De Orange Strawberry Daiquiri is eenvoudig te maken zolang je natuurlijk de juiste cocktail benodigdheden in huis hebt. Hieronder lees je de ingrediënten en de bereidingswijze voor het maken van deze cocktail. (meer…)

Door Martijn, geleden
Cocktail

Bahama Mama cocktail met drie soorten rum

De Bahama Mama is een heerlijke cocktail die je maakt met drie soorten rum. Een van die soorten is Bacardi 151 rum, een rumsoort met maar liefst 75% alcohol. Vanwege dat hoge alcoholgehalte in deze rum wordt hij in Nederland maar zelden aangeboden bij de slijter. Maar deze cocktail smaakt ook lekker zonder deze rum, met is natuurlijk wel lekkerder! (meer…)

Door Martijn, geleden