Met de zomer in aantocht hierbij het cocktail recept voor een heerlijke Paradise cocktail. De Paradise cocktail is simpel klaar te maken.

Ook de ingrediënten zijn bij elke slijter goed verkrijgbaar. Wil jij een zomerse cocktail maken? Probeer dan eens de Paradise cocktail met dit recept.

Ingrediënten voor deze cocktail

Dit zijn de ingrediënten van de Paradise cocktail. Gebruik voor deze cocktail een goede Gin. Een van de goedere flessen gin zal de cocktail en smaak niet te goede komen. 

  • Gin
  • Apricot (Abrikozen) Brandy (Bols)
  • Sinaasappelsap
  • IJsklontjes
  • Citroen
De Paradise cocktail maken

Een Paradise Cocktail maak je met ijs-gruis. Neem voor het maken van crushed ice (de officiële cocktail naam) een theedoek. Leg hier een aantal ijsklontjes in, vouw de theekdoek dicht, pak de deegroller en geef een paar stevige tikken op de theedoek met daarin het ijs.

Doe het ijs in een cocktail-shaker en voeg nu een klein borrelglas Gin toe. Voeg hier nu eenzelfde hoeveel Apricot Brandy aan toe en roer even door. Voeg nu een klein borrelglas sinaasappelsap toe en shake de cocktail.

Serveer de Paradise cocktail in een mooi cocktailglas. Voeg een of twee ijsklontjes toe en garneer het glas met een schijfje citroen. De Paradise cocktail is nu klaar om buiten in het zonnetje genuttigd te worden. Als dat geen genieten is!

Apricot Brandy kun je gewoon kopen bij elke slijter. In het assortiment van Bols is het de sterkste likeur die het bedrijf verkoopt. Naast het gebruik in cocktails kun je de Brandy ook puur drinken met een paar ijsklontjes. Mocht de fles niet leeg gaan tijdens het maken van deze cocktaik: gewoon puur met een ijsklontje kan dus ook.

Apricot Brandy

Apricot Brandy


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *